Activitats

Durant el curs en el nostre Centre Educatiu-Llar d'Infants es realitzen diverses activitats adreçades als alumnes i als pares per tal de mantenir un lligam d'unió i de fraternitat de tota la comunitat escolar.

- EXCURSIÓ TRIMESTRAL:  la realitzen els alumnes amb les mestres.
- FIRA DEL MOST: darrer diumenge d'octubre es realitza a la Plaça del paper del poble de Sant Pere de Riudebitlles, una fira artesanal organitzada per l'Ajuntament del poble on els alumnes i l'AMPA hi col·labora venent les manualitats fetes pels alumnes, i les postres i artesanies fetes per les mares de l'escola.
- LA CASTANYADA: els alumnes fan panellets, couen castanyes i els visita la Castanyera.- TEATRE DE NADAL: els alumnes representen una obra de teatre per Nadal al Teatre Catequístic de la Rectoria on es reparetix cava i coca per a tothom.


- VISITA DEL PATGE REAL I CAGA TIÓ: l'escola rep la visita del patge Real a qui li lliuren les cartes els alumnes. El mateix dia es fa cagar el tió a tots els nens i nenes.

- FIRA DE SANTA LLÚCIA: l'ampa de l'escola organitza la Fira de Santa Llúcia al barri antic del poble amb la participació de diverses parades dedicades a objectes i productes nadalencs.


- PESSEBRE VIVENT: els alumnes i els pares participen al Pessebre Vivent del poble.- CARNESTOLTES: els alumnes fan una cercavil·la pel poble amb les seves disfresses elaborades a l'escola. També es fa la cremada del Rei Carnestoltes al pati de l'escola mentre els nens fan una xocolatada.

- DIADA DE SANT JORDI: l'AMPA organitza una parada de llibres i roses a la plaça de l'Ajuntament on hi van els alumnes a comprar els seus llibres.- COLÒNIES: els alumnes marxen de colònies dues nits en una casa de Colònies que canvia cada any.- FIRA D'INTERCANVI I SEGONA MÀ: l'AMPA organitza una Fira durant el mes d'abril o maig per a la venda i intercanvi de productes de segona mà oberta a la participació de tot Catalunya.
- SETMANA SANTA-MONA: els alumnes elaboren la Mona de Pasqua coberta de xocolata que s'emporten a casa.- CONCERTS: l'AMPA organitza alguns concerts per a benefici de l'escola.
 
- FESTA DE FI DE CURS: els alumnes ofereixen una obra de teatre musical a la Festa de fi de curs oberta a tot el públic al Teatre Catequístic de la Rectoria on s'ofereix un berenar popular en acabar.
- SORTIDES FAMILIARS: sortides de cap de setmana amb tota la família, pares, mestres i alumnes.


- CULTIU DE L'HORT: els alumnes de l'escola aprenen a cultivar plantes a l'hort de l'escola.


- SETMANES CULTURALS: durant el mes de març es fa una setmana cultural adreçada a grans i petits on es poden aprendre diferents matèries, tallers de musicoteràpia, meditacions, manualitats, teràpies per a la salut, xerrades diverses, etc...


- PROGRAMA DE RÀDIO: els estelets van fer un programa de ràdio parlant sobre l'actualitat i entrevistant a la gent del carrer per a ONA BITLLES.


- CASAL D'ESTIU: les mestres organitzen un casal d'estiu ple d'activitats a l'aire lliure, creativitat, jocs i acampada que són la delícia dels nens.